solen skiner.. NEEEJJ!

ni tror säker att jag är galen.. men mit huvud värkerv så jätte mycket pågrund av soleeenn!! men haa en bra dag! puss o kram


jeah FRIDAY! ♡♡♥♥

jee! det är fredag idag och jag skall vara med min syrra och pappa :) sätter inga bilder nu för jag bloggar från min tab x( ps. är i spårvagnen ;)

nej! regn :(

neeeejj!! nu gick jaginte och jogga för det regnade! shit också!


Next --> jogga ♥

Jao! Ja skall gå och jogga nu för att öva till stafettkarnevalen! Tänker springa ca 30 min! Och detta är typ den först gången jag går på länk! så hoppas jag årkar men jag kommer att lyssna på musik :)

Chillar ♥

Aa!
nu tar jag det lungt vid datorn och lyssnar på Lady Gaga ♥ Jag lämmnar läxorna till senare, aa 8D 
Vet ni vad? vi var i bibban idag med klassen och jag glömmde mitt bibba-kort *facepalm* . Jag hatar böker men det fanns en bok jag ville låna och jag årkar inte stiga up och klä på mig utekäderna och sen GÅ till biblioteket, NO THANKS! JAG BORDE OCKSÅ GÅ O JOGGA! :( Men jag gör det först på kvällen. För vi har uttagningar på tisdagen , JA DET HAR VI! Och jag vill inte vara nån looser som inte slipper med och springa i stafettkarnevalen.
Men jag sätter strax en video till videofyme. Sätter den sen till min blogg!
 
puss & kram ♥

Oj! har inte skrivit på länge ö.ö

aa.. jaa.. jo
har inte skrivit på år!! men nu skall jag vara aktiv :) kommer sätta lite bilder och så :) men ni får kommntera vad jag skall göra!
 
puss & kram